Esiintyjät joka lähtöön – ...osa jää vielä asemallekin!

Käyttöehdot

Palvelun käyttöehdot

Tälle WWW-sivustolle rekisteröityessään käyttäjä hyväksyy nämä käyttöehdot ja sitoutuu toimimaan niiden mukaisesti. Mikäli käyttäjä ei hyväksy näitä ehtoja kokonaisuudessaan tai täysin ymmärrä niiden sisältöä ja merkitystä, ei käyttäjällä ole oikeutta käyttää palvelua.

Vaikka pyrimme ilmoittamaan merkittävistä muutoksista Artistimaksaa.fi:n käyttöehtoihin, käyttäjän kannattaa tarkistaa uusin versio aika ajoin (http://www.artistimaksaa.fi/kayttoehdot.php). Kustantaja voi oman harkintansa mukaisesti milloin tahansa muuttaa tai tarkistaa näitä ehtoja ja sääntöjä, ja käyttäjä sitoutuu noudattamaan kyseisiä muutoksia tai tarkistuksia. Jos käyttäjä ei hyväksy ja noudata tätä sopimusta, hän ei voi käyttää Artistimaksaa.fi-palvelua.

Palvelun kuvaus

Artistimaksaa.fi-palvelu on luotu yhdistämään tilaisuuksien järjestäjät ja tilaisuuksiin tilattavissa olevat esiintyjät ja täten helpottamaan molempien osapuolien toimintaa.

Kaikki musiikkia tavalla tai toisella esittävät esiintyjät (yhtyeet, trubaduurit, dj:t, jne.) hyväksytään palveluun. Esiintyjät luovat sivustolle profiilin, joka sisältää tiedot esiintyjän ohjelmistosta. Mikäli esiintyminen ei sisällä musiikkia, palveluun rekisteröityminen on kielletty ja nämä profiilit poistetaan sivustolta.

Tilaisuuksien järjestäjät voivat etsiä sopivaa esiintyjää tyylilajin tai maanosan perusteella. Sekä tyylilajit että maantieteelliset määritykset ovat karkeita ja suuntaa-antavia, ja esiintyjiä kehoitetaan antamaan näistä tarkempaa tietoa omassa profiilissaan.

Tapahtumanjärjestäjä on yhteydessä esiintyjään joko suoraan esiintyjän antamien yhteystietojen tai sivun viestinlähetysominaisuuden avulla.

Artistimaksaa.fi ei sovi keikkasopimuksia, eikä ota muutenkaan vastuuta esityksen sisällöstä, vaan sopimus tehdään aina esiintyjän ja tilaajan kesken. Artistimaksaa.fi voi poistaa yhtyeen sivun milloin tahansa ilmoittamatta, mikäli kuvaus ei vastaa esiintyjän todellista tilaa, mikäli asiakaspalautteiden perusteella bändin laatu ei ole riittävä tai muusta syystä.

Kustantajan vastuu

Sivustolla olevat tiedot esitetään sellaisenaan ja kustantaja ei myönnä niille minkäänlaista takuuta, ilmaistuna, implisiittisesti, säädännäisesti tai muutenkaan sisältäen, mutta ei rajoittuen, takuuta markkinoitavuudesta tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen.

Sivustolla olevia tietoja voidaan muuttaa koska tahansa, ilman ennakkoilmoitusta.

Käyttäjän vastuu

Sivuston käyttäjä vastaa täysmääräisesti kaikista aineellisista, aineettomista, suorista tai epäsuorista, kolmansille osapuolille, Artistimaksaa.fi mukaanlukien, aiheuttamistaan vahingoista jotka aiheutuvat sivuston tai sen sisällön lainvastaisesta käyttämisestä riippumatta siitä, perustuvatko vahingot sopimukseen, oikeuden loukkaukseen, huolimattomuuteen tai muuhun perusteeseen ja sitoutuu korvaamaan velvoitteiden rikkomisesta Artistimaksaa.fi:lle mahdollisesti aiheutuvat vahingot.

Artistimaksaa.fi sivuston käyttäjä luopuu kaikista vaatimuksista Artistimaksaa.fi kohtaan, jotka johtuvat kolmansien osapuolten häntä vastaan mahdollisesti esittämistä oikeuksiensa loukkaamisesta, jotka johtuvat Artistimaksaa.fi sivuston käytöstä ja/tai sivuston lainvastaisesta käytöstä.

Käyttäjä huolehtii myös siitä, että palvelun muut käyttäjät (vieraat, rekisteröityneet) huolehtivat sääntöjen noudattamisesta.

Vastuu käyttäjätunnuksesta ja salasanasta

Rekisteröityessäsi palveluun saat käyttäjätunnuksen ja salasanan. Olet vastuussa käyttäjätunnuksesi ja salasanasi luottamuksellisuudesta sekä täysin vastuussa kaikista toimenpiteistä, joita tehdään käyttäjätunnuksesi ja salasanasi avulla. Sitoudut ilmoittamaan Artistimaksaa.fi:lle välittömästi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi luvattomasta käytöstä tai muista tietoturvarikkomuksista ja varmistamaan, että kirjaudut ulos järjestelmästä jokaisen istunnon jälkeen. Artistimaksaa.fi ei ole vastuussa mahdollisista menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat näiden ehtojen noudattamatta jättämisestä.

Vastuu sisällöstä

Ymmärrät, että kaikki tiedot, data, tekstit, ohjelmat, musiikit, äänet, valokuvat, grafiikat, videot, viestit tai muut materiaalit, jotka on välitetty yksityisesti tai julkisesti, ovat sisällön tuottaneen henkilön vastuulla. Tämä tarkoittaa, että sinä, eikä Artistimaksaa.fi, vastaat kaikesta palvelun kautta julkaisemastasi, lähettämästäsi, siirtämästäsi, jakelemastasi, levittämästäsi tai muuten välittämästäsi sisällöstä. Artistimaksaa.fi ei ole missään olosuhteissa vastuussa mistään sisällöstä, palvelun käyttäjän sisällöstä tai kolmannen osapuolen sisällöstä, sisältäen, mutta ei rajoittuen, sisällössä olevista virheistä tai puutteista tai palvelun kautta lähetetyn sisällön käytöstä johtuvista tappioista tai vahingoista.

Tiedot ja turvallisuus

Huolimatta ehkäisytoimista, joita tehdään palvelukatkosten välttämiseksi, ei ole mahdollista taata palvelun keskeytyksetöntä saatavuutta. Mikään ongelma verkossa tai palvelimissa tai muusta syystä johtuva katko ei ole katettu minkäänlaisella takuulla. Palvelun katkoksista, vahingoista tai tietojen menettämisestä ei suoriteta korvauksia.

Yksityistietojen käyttö

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt, että sivustomme käyttää antamasi tietojasi. Näitä tietoja tarvitaan newsletterien lähettämiseksi ja jotta voit hyötyä tietyistä sivuston tarjoamista palveluista. Sinulla on oikeus muokata antamasi tietojasi ja voit myös kieltäytyä antamasta meille henkilökohtaisia tietojasi. Lähetä tätä varten meille pyyntö kirjeellä tai sähköpostilla.

Saatamme jakaa keräämiämme ei-henkilökohtaisia tietoja kolmansien osapuolten kanssa.

Jos käytämme kolmansia osapuolia apunamme henkilökohtaisten tietojesi käsittelyssä, edellytämme heiltä tietosuojakäytäntömme noudattamista ja muita asianmukaisia tietojen luottamuksellisuuden turvaavia toimenpiteitä.

Annamme tietoja kolmansien osapuolien käyttöön myös muutamissa erikoistapauksissa, esimerkiksi lain vaatiessa sitä, suojautuaksemme petollista ja vahingollista toimintaa vastaan ja taataksemme verkkomme ja palveluittemme turvallisuuden.

Voit kieltäytyä antamasta meille henkilökohtaisia tietojasi ja/tai estää evästeiden käytön selaimessasi. Tosin tämä voi johtaa siihen, etteivät kaikki toimintomme ja palvelumme toimi kunnolla.

Pyrimme, jos suinkin mahdollista, antamaan sinulle mahdollisuuden henkilökohtaisten tietojesi tarkistamiseen, jos pyydät sitä, ja virheellisten tietojen korjaamiseen ja poistamiseen.

Kielletty sisältö

Kaikki profiilit, jotka sisältävät tekstiä, linkkejä, kuvia, animaatioita, videoita tai muuta sisältöä, jota voidaan pitää lainvastaisena voidaan poistaa ilman ennakkoilmoitusta.

Profiilia ei sallita käytettävän spammaamiseen (spam) millään tavalla (email spam, hakukone spam). Tämä sisältää myös mainostarkoituksessa lähetetyt sähköpostit, jotka sisältävät profiilisi osoitteen. Oman profiiliosoitteen spammaaminen myös netin keskustelupalstoillle tai toisiin blogeihin on kielletty.

Artistimaksaa.fi varaa oikeuden poistaa kaikki käyttöehtoja rikkovat tai lainvastaisena pidetyt tilit ja profiilit. Kaikesta lainvastaisesta toiminnasta tai sisällöstä ilmoitetaan tarvittaessa asianomaisille viranomaisille.

Palvelujen rajoitukset

Tuotteet ja palvelut voidaan käyttää vain siihen tarkoitukseen joita varten niitä on tehty. Et voi käyttää tuotteita ja palveluita tai liittää niitä mihinkään sisältöön tai toimintaan, joka voi loukata henkilön yksityisyyttä:

  • Lainvastaista, haitallista, uhkaavaa, halventavaa, loukkaavaa, karkeaa, siveetöntä tai eettisesti tuomittavaa sisältöa
  • Sisältöä, joka paljastaa tietoja joiden avulla voidaan tunnistaa alle 18-vuotiaiden lasten henkilöllisyyden tai jotka väärinkäyttävät kuvia.

Tekijänoikeuksien ja tavaramerkkien kunnioittaminen

Kaikki elementit jotka näet ja/tai luet tässä sivustossa ovat tekijänoikeuksien alaisia. Elementtien, kuten tekstien ja kuvien, käyttö, jakeleminen, kopioiminen, muokkaaminen tai välittäminen ei ole sallittua ilman kustantajan etukäteistä kirjallista ja nimenomaista lupaa. Sivustossa olevat logot ja tavaramerkit ovat kustantajan omistamia tai niiden käyttöön tarvitaan lupa. Näiden elementtien käyttölupaa tai lisenssiä ei myönnetä ilman kustantajan tai ko. sivustolla näkyvän elementin oikeudet omistavan kolmannen osapuolen kirjallista lupaa. Kustantaja varaa oikeuden asettaa lailliseen edesvastuuseen kaiken tekijänoikeuksiensa väärinkäyttöön liittyvän toiminnan.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietolain (523/99) §10:n mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa http://www.artistimaksaa.fi/legal.php.

Yleisten Käyttöehtojen muuttaminen

Artistimaksaa.fi varaa oikeuden Yleisten käyttöehtojen muuttamiseen milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Kaikki tilit tulee olla käyttöehtoihin tehtyjen muutosten mukaisia 30 vuorokauden sisällä muutosten voimaan astumisesta.

Sopimus

Fourcode Oy ("kustantaja") tarjoaa käyttäjälle tämän WWW-sivuston näiden käyttöehtojen ja niihin mahdollisesti myöhemmin tehtävien lisäysten ja muutosten mukaisesti.

Käyttämällä Artistimaksaa.fi:n palveluja hyväksyt ja sitoudut noudattamaan, rajoitteitta ja ehdoitta, näitä käyttöehtoja sekä näihin tehtäviä muutoksia ja kaikki muita annettuja ohjeita tai soveltavia sääntöjä kaikissa kustantajan palveluissa.

↑ Takaisin ylös

Rahaa juhliin

Onhan bändisi jo rekisterissä?

Artistimaksaa.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!