Esiintyjät joka lähtöön – ...osa jää vielä asemallekin!

Muusa

Unelmiesi bile- & hääbändi

Muusa on nuorista ammattimuusikoista koostuva turkulais-helsinkiläinen coverbändi, joka soittaa tunteella kuumimmat coverhitit ja viileimmät klassikot, mutta taipuu tarpeen tullen myös perinteiseen tanssilavameininkiin tai vaikkapa taustajazziin. Olemme keikkailleet vuodesta 2010 lähtien häissä, syntymäpäivillä, pikkujouluissa ja ravintoloissa. Keikat hoidetaan ilolla, hyvällä meiningillä ja ammattitaidolla: kaikki soittajat ovat Turun konservatorion pop&jazz-puolen kasvatteja.

Räätälöimme settimme aina tilaajan toiveiden mukaan. Käytössänne on myös äänentoistojärjestelmämme puheita ja juontoja varten.

Varmista että juhliesi tunnelma nousee kattoon pyytämällä tarjousta jo tänään!

Tsekkaa myös viralliset nettisivumme osoitteessa
www.tanssimuusa.com


Ohjelmistoesimerkkejä bilemeiningistä: Gimme, Gimme Gimme; Uptown Funk; Get Lucky; I'm so excited; Happy; Livin on a prayer; Tinakenkätyttö; Supernaiset; Huuda; Beibi; Sata kesää, tuhat yötä; Kaikki nuoret tyypit; Sata salamaa; Holding on for a hero; Kaunis, rietas, onnellinen; Are you gonna go my way; Great balls of fire; Ihmisten edessä; Hengaillaan; Moves like Jagger.

Muusa yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi
Puhelin:0407438995
Sähköposti:osku(miukumauku)tanssimuusa.com
Kotisivut:https://www.facebook.com/tan...

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):
Rahaa juhliin

Onhan bändisi jo rekisterissä?

Artistimaksaa.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!