Esiintyjät joka lähtöön – ...osa jää vielä asemallekin!

Akystic ry

Kuvaus

Akystic on akustista musiikkia soittava uuden ajan cover-bändi, joka koostuu dynaamisesta ryhmästä taitavia muusikoita. Olemme tunnettuja lennokkaista sovituksista ja värikkäästä meiningistä.

Soitamme musiikkia laidasta laitaan. Ohjelmistostamme löytyy yleisölle tuttuja kappaleita rock-, pop- ja tanssimusiikista vanhoja klassikoita unohtamatta. Lisäksi jäsenillämme on vahva esiintymiskokemus ja monipuolinen musiikkitausta useista bändeistä sekä soittimista.

Poikkeavaa bändissämme on kykymme esiintyä erilaisilla kokoonpanoilla. Suurissa tilaisuuksissa esiinnymme 5-8 hengen bändinä, ja pienempiin sopivat esimerkiksi duo- tai triokeikat. Laulu, kitara, viulu, saksofoni, piano, basso, mandoliini, cajon box ja banjo ovat pääasialliset instrumenttimme.

Tuomme keikalle uniikin vivahteen vaihtamalla lennosta soittimia kappaleiden välissä. Toteutamme myös biisitoiveita. Akystic takaa varmasti mieleenpainuvan, erottuvan ja ainutlaatuisen keikkaelämyksen.

Omistamamme äänentoistojärjestelmä sopii pieniin tilaisuuksiin (n. 130m2). Suurempia tilaisuuksia varten tilaajan on järjestettävä tarvittava äänentoisto. Autamme asiassa mielellämme.

Toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Olemme silti avoimia esiintymään myös muilla paikkakunnilla.

Ohjelmistoamme ja lisää tietoa ryhmästämme löytyy verkkosivuiltamme www.akystic.com. Lisäksi keikkapyynnöt voi osoittaa samaiseen osoitteeseen.

Akystic ry yhteystiedot

Keikka-alue:Etelä-Suomi
Puhelin:0504683350
Sähköposti:info(miukumauku)akystic.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):
Tilaa esiintyjä Voodoo Entertainmentiltä

Onhan bändisi jo rekisterissä?

Artistimaksaa.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!