Esiintyjät joka lähtöön – ...osa jää vielä asemallekin!

Amoth

Kuvaus

Amoth on progressiivinen metallibändi Helsingistä. Tosin Amoth:in musiikkia ei kannata liikaa rajata yhteen genreen, mutta lähin vaihtoehto on progressiivinen metalli. Amoth:in biiseissä yhdistyy perinteinen heavy-metal, progressiivinen metal, thrash ja jopa jazz ja klassinen musiikki. Joten mitä tahansa voi tapahtua Amoth biisin aikana; biisin alku voi olla thrash vaikutteinen, sitten tuleekin jo Maiden tyylistä stemmasoittoa/melodiaa ja taustalla voi olla lattari tai jazz tyylinen komppi.

Yhtye on ollut kasassa 10 vuotta ja on valmis mihin tahansa tilaisuuksiin! Esim. Praha baari Helsingistä tilasi Amoth:in baarin 14v juhlatilaisuuteen. Siellä soitimme omien biisien lisäksi myös cover osastoa. Cover osasto koostui bändeistä: Judas Priest, Iron Maiden, W.A.S.P., Twisted Sister, Metallica, Ac/Dc...
Pystymme siis soittamaan heavy cover osastoa omien biisien lisäksi. YouTubesta löytyy videoita Amoth:in omista biiseistä kuin myös cover biiseistä.

Amoth yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi, Pohjois-Suomi,
Ahvenanmaa
Puhelin:0405597853
Sähköposti:amothband(miukumauku)yahoo.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):
Tilaa esiintyjä Voodoo Entertainmentiltä

Onhan bändisi jo rekisterissä?

Artistimaksaa.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!