Esiintyjät joka lähtöön – ...osa jää vielä asemallekin!

Covers & Lovers

Bändi joka kutsutaan uudelleenkin soittamaan!

Covers & Lovers järjestää musiikkia ammattimaisella otteella kaiken tyyppisiin yksityis- ja yritystilaisuuksiin. Vakiokokoonpanona on viiden hengen bändi: kosketinsoittimet, laulu, kitara, basso ja rummut. Myös pienemmät kokoonpanot ja sooloesitykset ovat mahdollisia, esimerkiksi taustamusiikiksi pianonsoittoa ja / tai klassista kitaransoittoa. Tarvittaessa tuomme myös oman teknikon mukanamme.

Musiikkityyleinä Covers & Lovers soittaa perinteistä tanssimusiikkia (humpat, valssit, tangot, ym.), ulkomaista ja kotimaista poppia & rockia, bilemusiikkia, menevämpää discoa, soulia, funkkia ja hittejä 50-luvulta tähän päivään. Soittolista muodostetaan aina keikkakohtaisesti tilaisuuden luonteen ja tilaajan toiveiden mukaan.

Bändillä on käytössä laadukkaat äänentoistolaitteet, niin pieniin kuin suuriinkin tiloihin, sekä valo- ja savutekniikkaa, joten myös laitteisto takaa hyvän shown.

Kaikilla soittajilla on takana runsaasti keikkoja ja kokemusta monenlaisista tilaisuuksista ja musiikkityyleistä. Jäsenten keski-ikä on ~28 vuotta. Bändin kotipaikkakunta on Turku ja teemme keikkoja pääsääntöisesti max. 200 km säteellä. Keikkapalkkio on aina tilannekohtainen ja riippuu kokoonpanosta, mukana tuotavan kaluston ja soitettavan musiikin määrästä, keikkapäivän pituudesta sekä matkakuluista. Keskihinta perinteiselle (3 x 45 min) hääkeikalle lähialueella on noin 1000 - 1200 €.

Covers & Lovers yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi
Sähköposti:info(miukumauku)coverit.fi
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):
Tilaa esiintyjä Voodoo Entertainmentiltä

Onhan bändisi jo rekisterissä?

Artistimaksaa.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!