Esiintyjät joka lähtöön – ...osa jää vielä asemallekin!

Duo Mervi ja Pekka

Kuvaus


Mervi & Pekka lähestyy duomeininkiä yksinkertaisen ajattelutavan kautta. Pääasia on hyvät laulut, kaikki muu tulee niiden jälkeen. Kaksikko esittää musiikkia laidasta laitaan Cumuluksen kautta Appendixiin, Iron Maidenin kautta Nordmaniin, nykypäivän listamusiikin kautta porirockin kulta-aikojen tuotoksiin. Olennaisinta on että huonoja biisejä ei kuulla illan aikana yhtään kappaletta. Vaihtoehtoja on useita yhdestä lyhyestä setistä kolme kertaa 45 minuutin settiin asti.

Duo sopii mutkattomasti pienempiinkin tiloihin ja tilaisuuksiin. Duomuodon ansiosta myös nopea reagointi asiakkaan toiveisiin on mahdollista, eikä kaksikko hätkähdä yllättäviäkään tilanteita.

Duo on hyvä vaihtoehto häihin, isoon ja pieneen tapahtumaan, pikkujouluihin, yritystilaisuuteen, messuille, syntymäpäiviin ja miksei vaikka juuri sinun ravintolaasi.

Keikalle? Soita niin sovitaan asioista:
Pekka Ruissalo
pekka.ruissalo72@gmail.com
040 519 1996

Duo Mervi ja Pekka yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi
Puhelin:0405191996
Sähköposti:pekka.ruissalo72(miukumauku)gmail.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):
Tilaa esiintyjä Voodoo Entertainmentiltä

Onhan bändisi jo rekisterissä?

Artistimaksaa.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!