Esiintyjät joka lähtöön – ...osa jää vielä asemallekin!

Fool April

Kuva Fool April
Avainsanat:

Kuvaus

Fool April on perustettu Loviisassa vuoden 2010 alussa. Yhtye sai alkunsa kun kitaristi Petteri Martinsuo ja runpali Jussi Peltonen soittivat yhdessä Petterin säveltämiä kappaleita. Tätä jatkui joitakin kuukausia ja yhtye saikin enemmän eloa kun basisti Timo Toropainen liittyi mukaan kesällä 2010. Tämän jälkeen aloitettiin laulajan etsintä. Tovin etsimisen jälkeen päätyi Petteri lopulta hoitamaan vokaalit itse. Loppuvuosi käytettiin uusien kappaleiden säveltämiseen ja hiomiseen. Pian kävi myös selväksi, ettei näitä kappaleita voitaisi esittää vain yhdellä kitaralla ja niin yhtye päätti etsiä vielä toisen kitaristin. Tämä etsintä oli onneksi lyhyt koska kitaristi Jere Kjäll saatiin houkuteltua mukaan. Ensimmäisen demomme nauhoitukset aloitettiin keväällä 2011 ja se julkaistiin syyskuussa.

Loppuvuoden 2011 sekä vuoden 2012 bändi vietti uusia biisejä kirjoittaen sekä keikkaillen Etelä-Suomessa. Toisen demomme nauhoitukset alkoivat kesäkuussa 2012 ja levy julkaistiin vihdoin ja viimein tammikuussa 2013.

Nämä uudet kappaleet kertovat selvästi, että olemme kehittyneet ja monipuolistuneet biisintekijöinä menettämättä sitä intoa, jonka vuoksi yhtye alun perin koottiin.


Fool April:
Petteri Martinsuo - laulu, kitara
Jussi Peltonen - rummut
Jere Kjäll - kitara
Timo Toropainen - basso

Fool April yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi
Puhelin:0504941850
Sähköposti:foolaprilband(miukumauku)gmail.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):
Tilaa esiintyjä Voodoo Entertainmentiltä

Onhan bändisi jo rekisterissä?

Artistimaksaa.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!