Esiintyjät joka lähtöön – ...osa jää vielä asemallekin!

JAW duo

Viihdytysprosentti 100

Jaw on akustinen duo, joka viihdyttää monipuolisella biisitarjonnalla, ja akustisilla coverversioillaan ikivihreistä 1950-2000 -luvulla levytetyistä kappaleista. Toteutamme keikoilla myös yleisön toiveita.

Duon repertuaari on laaja - soitamme rokkia, poppia, iskelmää sekä heviä. Tarpeen vaatiessa voimme esittää myös omiakin kappaleita.

Keikkasettiä voidaan aina sorvata kuulijakunnan mukaan, tärkeintä on saada keikalla hyvä meininki päälle, ja yleisö viihtymään.

Tässä joitain coveroimiamme artisteja ja bändejä:

CCR, Irwin Goodman, Uriah Heep, Johnny Cash, Alice Cooper, J.Karjalainen, Guns n' Roses, Hector, Kiss, Jimi Hendrix, Beatles, Queen, Eppu Normaali, Billy Idol, Neil Young, Elvis, Pelle Miljoona, Badding, Ozzy Osbourne, Roy Orbison, Popeda, Cat Stevens, The Animals, Ramones, Twisted Sister, Willie Nelson, Chris Isaak, Hank Williams, Juha Vainio, Scorpions...

Jos kaipaat juhliisi sitä aitoa, hyvää rockia ja fiilistä, ota ihmeessä yhteyttä. Esiinnymme kaikenlaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa, ja voimme toteuttaa myös specialtoiveita.

Nähdään keikalla!

JAW duo yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi, Pohjois-Suomi,
Ahvenanmaa
Sähköposti:jawacoustic(miukumauku)gmail.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):
Tilaa esiintyjä Voodoo Entertainmentiltä

Onhan bändisi jo rekisterissä?

Artistimaksaa.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!