Esiintyjät joka lähtöön – ...osa jää vielä asemallekin!

Jerry Kannu & Lentopetroolit

Kuva Jerry Kannu & Lentopetroolit
Avainsanat: rock, suomirock, vantaa

Kuvaus

Suomalaista rokkia jo vuodesta 2010

Jerry Kannu & Lentopetroolit lähti kartoittamaan musiikkikentän kiitoratoja alkuvuodesta 2010, kun viisi kaverusta kerääntyi yhteen aikomuksenaan soittaa musiikkia. Heti alusta asti oli selvää, että musiikkityyli olisi juuria kunnioittava yhdistelmä rokkia, bluesia ja poppia. Hyvin nopeasti kävi myös selväksi, että kaikki biisit olisivat suomenkielisiä. Ka
ikilla musikanteilla oli jo rutkasti kokemusta omilta tahoiltaan, mutta juuri tätä tyylien yhdistelmää ei kukaan ollut vielä kokeillut. Näistä lähtökohdista otettiin suunta kohti horisonttia, kiinnitettiin turvavyöt ja käännettiin kaasu pohjaan.

Netissä julkaistujen demojen ja keikkailun kautta biisimateriaali on vähitellen kehittynyt nykyisenlaiseksi rennosti potkivaksi, mutta sopivan mausteiseksi rytmimusiikiksi. Vaikutteita ammennetaan niin iskusävelmistä kuin hikisestä bluesistakin, mutta suunta on yhä sama: kohti horisonttia. Tämän kehityskulun uusin helmi on bändin uunituore albumi, Vantaanjoen mutaa.

Vantaanjoen mutaa on kokoelma tunnelmia tämän Etelä-Suomen Rio Granden varrelta – kovin syviin vesiin levyllä ei kuitenkaan sukelleta, koska turhanpäistä vakavuutta tämä bändi ei hae. Mutta pysyy levy toki pinnalla myös pohjoisempien vesireittien varrella: Jerry Kannu & Lentopetroolit tarkkailevat ja kommentoivat maailmaa kärpäsenä koto-Suomen katossa, ohravainion piilopirteistä kaupunkien kanaloihin ja keskikesän paahteen olutfantasioista yötyön armottomaan puristukseen. Tarttumapintaa löytyy, siitä pitävät huolen paitsi helposti lähestyttävät sanoitukset, myös rouheasti rullaavat sävellykset ja sopivan tarttuvat sovitukset.

Jerry Kannu & Lentopetroolit yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi, Pohjois-Suomi,
Ahvenanmaa
Sähköposti:lentopetroolit(miukumauku)gmail.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):
Maksutavat

Hanki näkyvyyttä!

...ja kasvata tunnettuvuuttasi vaivatta! Voit maksaa jäsenyytesi helposti luottokortilla tai pankkien verkkomaksuilla. Rekisteröidy heti ja saat 10 päivää ilmaista kokeiluaikaa!

Onhan bändisi jo rekisterissä?

Artistimaksaa.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!