Esiintyjät joka lähtöön – ...osa jää vielä asemallekin!

Koveri

Kuva Koveri
Avainsanat: rock, cover, bile

Kuvaus

Koveri soittaa tutut rock-hitit miesmäisellä otteella!
Kaikki biisit lauletaan suomeksi, myös englannin kieliset. Majapaikkaansa bändi pitää Laitilassa ja on toiminut aktiivisesti vuodesta 2009. Jäsenistön ikä keikkuu 40 molemmin puolin, eli kaikilta löytyy kokemusta musiikkitouhuista vähintäänkin riittävästi.

Koveri on tullut monelle tutuksi bändinä joka saa vanhoihinkin biiseihin uutta nostetta armottomalla ruoskinnalla. Rallit soitetaan alkuperäistä kunnioittaen, jos siltä tuntuu!

Miehistövaihdosten myötä Koveriin on tullut entistäkin tanakampi soundi, biisit kuulostavat juuri siltä, miltä niiden tuleekin kuulostaa. Kun biisi kertoo miehestä, se kuulostaa myös siltä. Hempeämpiin biiseihin taiomme sellaisen latauksen, että siinä kostuvat joko silmäkulmat tai pikkupöksyt.

Koko setti on suomenkielistä, menevää rockia. Jos joku biisi alunperin on epähuomiossa tehty väärällä kielellä, käännämme sen oitis koveriksi!

Suomi on täynnä cover-bändejä, mutta on vain yksi KOVERI.

Koveri yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi
Puhelin:045-6716692
Sähköposti:toni.salminen(miukumauku)hotmail.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):
Tilaa esiintyjä Voodoo Entertainmentiltä

Onhan bändisi jo rekisterissä?

Artistimaksaa.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!