Esiintyjät joka lähtöön – ...osa jää vielä asemallekin!

Metropolis

Energistä menoa, joka ei jätä kylmäksi!

Metropolis – ja ilta on aina nuori

Metropolis on helsinkiläinen neljän nuoren muusikon energinen bilebändi, joka ottaa haltuun lavan kuin lavan. Bändi soittaa viimeisimpiä listahittejä sekä juurevaa rockia Suomesta ja muualta – aina Elviksestä ja Bon Jovista Hurriganesiin ja Antti Tuiskuun – kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja armottomalla sykkeellä. Metropoliksen jäseniä on soittanut tulevalla Idols-levyllä sekä mm. Jipun, Suvi Teräsniskan, Elias Hämäläisen, Heli Kajon, Aleksi Ojalan ja Kaksion taustalla sekä lavalla että studiossa.

Rautaista ammattitaitoa ja nuorta voimaa

Vuonna 2008 perustetun Metropoliksen jäsenet ovat soittaneet yhdessä eri kokoonpanoissa jo yli kymmenen vuotta. Kosketinsoittaja Jere ja basisti Janne perustivat ensimmäisen yhtyeensä jo vuonna 1994, ja bändin laulusolisti-rumpali Heikki tuli mukaan kuvioihin ennen vuosituhannen vaihdetta. Kitaristi Tony tutustui muihin 2000-luvun puolivälissä. Pian syntyi bändi, joka tietää mitä tekee eikä jätä yleisöä kylmäksi. Bändin nimeksi tuli Metropolis.

Kokenut bilebändi

Metropolis on esiintynyt mm. Sedu Koskisen ravintoloissa ja monilla yritysten tilauskeikoilla. Lisäksi bändillä on vankkaa kokemusta lukuisista yksityistilaisuuksista ja hääjuhlista. Metropolis esiintyy pienemmissä ravintolatiloissa triona ja suuremmissa bileissä myös vierailevien artistien kanssa.

Metropolis yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi
Puhelin:0405900855
Sähköposti:metropolisyhtye(miukumauku)gmail.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):
Tilaa esiintyjä Voodoo Entertainmentiltä

Onhan bändisi jo rekisterissä?

Artistimaksaa.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!