Esiintyjät joka lähtöön – ...osa jää vielä asemallekin!

Muusa

Unelmiesi bile- & hääbändi

Muusa on nuorista ammattimuusikoista koostuva turkulais-helsinkiläinen coverbändi, joka soittaa tunteella kuumimmat coverhitit ja viileimmät klassikot, mutta taipuu tarpeen tullen myös perinteiseen tanssilavameininkiin tai vaikkapa taustajazziin. Olemme keikkailleet vuodesta 2011 lähtien häissä, syntymäpäivillä, pikkujouluissa ja ravintoloissa, mm Helsingin Hard Rock Cafessa, Turun Old Bankissa, Foijassa ja Vaasan yökerho Wildissa. Keikat hoidetaan ilolla, hyvällä meiningillä ja ammattitaidolla, ja illan setti räätälöidään aina tilaajan toiveiden mukaiseksi. Käytössänne on myös äänentoistojärjestelmämme puheita ja juontoja varten.

Keikkailemme myös duolla!


"Muusa on nimensä veroinen, unelmien bilebändi! Voimme lämpimästi suositella kaikille häitään suunnitteleville :)" -Morsian, 2016

"Kiitokset mahtavasta hääkeikasta lauantaina! Teitte juhlistamme ikimuistoiset ja saitte vieraat hyvin tanssilattialle. Monet ovat vielä jälkikäteen kehuneet esiintymistänne ja luomaanne biletunnelmaa. Kiitos!" - Morsian, 2016

"Kiitos paljon upeasta keikasta ja ihanasta yllätysesiintymisestä. Ollaan todella tyytyväisiä, kiitos!" - Morsian, 2016

"Suurkiitokset aivan mahtavasta setistä viime lauantaina häissämme! Mieletön tunnelma tanssilattialla koko ajan, KIITOS :)!!"
-Morsian, 2014


Tsekkaa myös viralliset nettisivumme osoitteessa
www.tanssimuusa.com


Ohjelmistoesimerkkejä bilemeiningistä: Gimme, Gimme Gimme; Uptown Funk; Get Lucky; I'm so excited; Happy; Livin on a prayer; Tinakenkätyttö; Supernaiset; Huuda; Beibi; Sata kesää, tuhat yötä; Kaikki nuoret tyypit; Sata salamaa; Holding on for a hero; Kaunis, rietas, onnellinen; Are you gonna go my way; Great balls of fire; Ihmisten edessä; Hengaillaan; Moves like Jagger; Älä droppaa mun tunnelmaa.

Muusa yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi
Puhelin:0407438995
Sähköposti:osku(miukumauku)tanssimuusa.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):
Tilaa esiintyjä Voodoo Entertainmentiltä

Onhan bändisi jo rekisterissä?

Artistimaksaa.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!