Esiintyjät joka lähtöön – ...osa jää vielä asemallekin!

Ocean3

Kuvaus

Ocean3 on tyylikäs ja raikas bändi, joka tulkitsee tunnettuja populaarimusiikin klassikkoja innovatiivisen eteerisesti sovittaen, viihdemassasta erottuvalla "soundilla". Henki on puoliakustinen, mutta tilanteen mukaan sähköä voidaan kääntää isommalle.
Oceanissa äänessä on Daniela Persson(Voice of Finlandissakin kuultu), joka äänellään viettelee niin Princen, ABBA:n kuin Rollareidenkin fanin. Säestäjinä toimivat kitara ja kontrabasso taiturit.

"Kekseliästä" loungejazzia esittävä Ocean3 laajenee tarpeen mukaan myös menevämmäksi bilebändiksi nimeltä Ocean5! Trio kasvaa laajemmassa kokoonpanossa rumpalilla ja kosketinsoittajalla. Keikoilla voi myös nähdä ja kuulla vierailevia muusikoita ja laulajia.

Ocean3/5 on myös visuaalinen elämys: keikkojen yhteydessä voidaan nähdä myös monimuotoista muuta esittävää taidetta ja mm. musiikkia tukevia videotaiteilijoiden teoksia.

Suunnitelmissa juhla tai muu tilaisuus? Firman kekkerit, häät, messutapahtumat, illalliskutsut, näyttelyt, polttarit, pikkujoulukekkerit ja muut tilaisuudet, Ocean3/5 on oikea esiintyjä juhliisi! Ocean3 osaa toimia ja esiintyä sulavasti ja pehmeästi, Ocean5 viihdyttää ja ihastuttaa suuremmissakin pirskeissä.

Yhtyeeltä löytyy vankka kokemus ja keikkoja on vuodessa noin satakunta. Mukana kulkeutuvat riittävä äänentoistolaitteisto sekä kevyt show-valaistus.

Ocean3 yhteystiedot

Keikka-alue:Etelä-Suomi
Puhelin:050 046 9494
Sähköposti:ocean35(miukumauku)gmail.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):
Tilaa esiintyjä Voodoo Entertainmentiltä

Onhan bändisi jo rekisterissä?

Artistimaksaa.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!