Esiintyjät joka lähtöön – ...osa jää vielä asemallekin!

Samu Laiho

Kuvaus

Mies ja perkussiokitara, beatboxausta, huuliharppua, livelooppeja... mitä vielä voisit toivoa? You name it - I play it! Yksin, duona, triona tai suuremmalla kokoonpanolla tilaajan toiveen mukaan! Satojen keikkojen kokemus niin yksityistilaisuuksista, ravintoloista, laivoilta sekä ulkomailta, takaavat onnistuneen illan!

Ohjelmistoa löytyy > 250 biisiä mm. suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi (kyllä se Rammsteinin Du Hast lähtee tarvittaessa!). Poppia, rokkia ja iskelmää laidasta laitaan. Keikoilla kuullaan yhteislaulua ja villeinä iltoina jopa live-karaokea!

Oma äänentoisto kulkee mukana. Keikka-alue painottuu eteläiseen Suomeen mutta pidemmälläkin on käyty - ehdota siis rohkeasti!

Näytteitä löytyy youtubesta ja biisilista webbisivuilta.

Samu Laiho yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi, Pohjois-Suomi,
Ahvenanmaa
Puhelin:+358 40 707 0108
Sähköposti:samu.laiho(miukumauku)gmail.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):
Maksutavat

Hanki näkyvyyttä!

...ja kasvata tunnettuvuuttasi vaivatta! Voit maksaa jäsenyytesi helposti luottokortilla tai pankkien verkkomaksuilla. Rekisteröidy heti ja saat 10 päivää ilmaista kokeiluaikaa!

Onhan bändisi jo rekisterissä?

Artistimaksaa.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!