Esiintyjät joka lähtöön – ...osa jää vielä asemallekin!

Soul Train

Soulia suurella sydämelläSoul Train esittää sielukasta ja tanssittavaa soul-musiikkia asenteella ja ammattitaidolla. Ohjelmisto koostuu ikivihreistä soul-klassikoista eri vuosikymmeniltä 1960-luvulta nykyaikaan. Keikkasetissä on myös muutama oma tyyliin sopiva soul-kappale.

Soul Train on näyttävä bändi suuriin juhliin, yritysten tilaisuuksiin, festivaaleille sekä tapahtumiin, joissa tarvitaan ammattitaitoista isoa orkesteria. Bändi on festivaalilavoilla suurimmillaan 11-henkinen kun täysi puhallinsektio on mukana. Monipuolinen keikkasettimme kestää noin kaksi tuntia.

Bändin jäsenet ovat pääasiassa itäsuomalaisia ja asuvat Joensuussa, Ilomantsissa ja Lappeenrannassa. Yksi on muuttanut Joensuusta Helsinkiin opiskelemaan ja ainoastaan yksi on "aito" keravalainen.

Kaikkia bändin jäseniä yhdistää rakkaus soul-musiikkiin. Se saa bändin kokoontumaan keikoille pitkienkin matkojen takaa kerta toisensa jälkeen!

Soul Train yhteystiedot

Keikka-alue:Etelä-Suomi, Itä-Suomi
Puhelin:04578450555
Sähköposti:info(miukumauku)soultrain.fi
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):
Tilaa esiintyjä Voodoo Entertainmentiltä

Onhan bändisi jo rekisterissä?

Artistimaksaa.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!