Esiintyjät joka lähtöön – ...osa jää vielä asemallekin!

Tanssiorkesteri Reppurit

Nuorekasta tanssimusiikkia laidasta laitaan ja jokaisen jalalle sopivaa musiikkia.

Tanssiorkesteri Reppurit on nuorekasta tanssimusiikkia soittava orkesteri esim häihin, syntymäpäiväjuhliin, ravintolatanssiaisiin ym. iloisiin tapahtumiin ja juhliin. Reppurit kasattiin eri yhtyeiden vanhoista konkareista, soittajilla on soittovuosia takanaan viidestätoista kahteenkymmentä vuotta eri kokoonpanoista ja musiikkityyleistä tullen kohti nuorekasta tanssimusiikkia.

Meiltä käy esim. humppa, valssi, engl. valssi, stomp, fox, beat, shuffle, rock, heavy, suomirock, twist, jenkka ja vaikkapa tango pyydettäessä. Nuorekas iskelmämusiikki on lähellä sydäntämme, ja mottomme onkin 'tanssittavaa musiikkia ja jokaiselle jotakin yleisön mukaan'. Olemme joustavia tilaisuudesta riippuen musiikkityylimme kanssa. Muista tanssiorkestereista poiketen me olemme investoineet erityisesti myös näyttävyyteen, mm. laser-efekteillä ja -tykeillä, savukoneella yms.

Pääalueenamme on Pohjanmaa mutta toki lähdemme mielellämme kauemmaskin! Pyydä tarjous!

Tanssiorkesteri Reppurit yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi
Puhelin:044 3 404 404
Sähköposti:reppurit(miukumauku)netikka.fi
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):
Tilaa esiintyjä Voodoo Entertainmentiltä

Onhan bändisi jo rekisterissä?

Artistimaksaa.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!