Esiintyjät joka lähtöön – ...osa jää vielä asemallekin!

The Peoples

Kuvaus

The Peoples on espoosta käsin keikkoja takova bilebändi. Bändin keikkailu ei kuitenkaan rajoitu pk-seudulle, vaan keikkoja heitetään pitkin koko suomea.

Bändi soittaa ensisijaisesti tanssittavaa bilemusaa, yhdistellen tyylikkäästi tämän päivän hitit tanssittaviin klassikoihin vuosien takaa. Yhtyyen varmoissa käsissä taipuu tanssilattialla viihtyvien iloksi niin Maroon 5, Adele kuin vaikkapa Kaija Koo. Tsekkaa biisilistaamme tarkemmin kotisivujemme ohjelmisto osiosta.

Tarpeen tullen The Peoples soittaa myös perinteisempää rock n rollia (CCR, ZZ Top, Hurriganes..), iskelmää/iskelmärockia (Kirka, Rauli Badding..) ja erityisesti hääjuhlia ajatellen ohjelmistostamme löytyy myös humppia ja valsseja.

Tilaa The Peoples esiintymään juhliisi tai tule tsekkaamaan bändin keikkakunto paikan päälle ravintoloihin/yökerhoihin/baareihin pitkin suomea!

The Peoples yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi, Pohjois-Suomi
Puhelin:045 846 2220
Sähköposti:funkyland(miukumauku)flmusiikkipalvelut.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):
Tilaa esiintyjä Voodoo Entertainmentiltä

Onhan bändisi jo rekisterissä?

Artistimaksaa.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!