Esiintyjät joka lähtöön – ...osa jää vielä asemallekin!

The Sounds & Rock Jerry

Sounds good !

The Sounds on suomalainen rautalanka-/pop-yhtye, jonka tunnetuin levytys on tammikuussa 1963 levytetty "Emma". Yhtye oli ensimmäinen kotimaisen pop-musiikin vientimenestys, sillä "Mandschurian Beat" -singleä myytiin pelkästään Japanissa satoja tuhansia kappaleita.

Yhtye piti 46 vuoden keikkatauon ja palasi takaisin esiintymislavoille vuonna 2011. Solistiksi tuli Rock Jerry (Kaj Järnström), joka valittiin vuonna 1959 Suomen ensimmäiseksi Rock-kuninkaaksi. Yhtye teki studioalbumin "Live at Arcada Studios" vuonna 2015.

Alkuperäisistä jäsenistä ovat edelleen mukana komppikitaristi Bobi Söderblom ja basisti Peter Ekman. Muut jäsenet ovat Eki Sutela, soolokitara, Esa Helasvuo, koskettimet ja Jomme Kettunen, rummut.

The Sounds & Rock Jerry on paluunsa jälkeen keikkaillut kaikissa BTS ry:n sixties-tapahtumissa, nostalgiafestivaaleilla, ravintoloissa ja yksityistilaisuuksissa ympäri Suomea.

Yhtye esiintyy neli- tai kuusimiehenä ja myös puoliakustisella setillä.

Facebook: The Sounds & Rock Jerry

The Sounds & Rock Jerry yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi
Puhelin:0415297165
Sähköposti:jommekettunen(miukumauku)suomi24.fi
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):
Tilaa esiintyjä Voodoo Entertainmentiltä

Onhan bändisi jo rekisterissä?

Artistimaksaa.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!